Boka föreläsning om stress

Är stress alltid farligt? Forskning har visat lite oväntade saker angående stress. Om du är en person som blir ”rädd” eller ängslig av din stress, så är din stress mer skadlig än om du inte oroar dig så mycket för adrenalinpåslag. Genom att lära sig hantera sin stress – som är oundviklig i många fall – kan du hjälpa kroppen att inte ta stryk. Boka en föreläsning om stress och träna på att hantera stressen med dina kollegor.

I branscher som inte alltid har de mest bekväma arbetstiderna, inom vården och andra instanser, så är det inte ovanligt att människor sjukskriver sig på grund av stress. Stressens upphov beror ofta på tidspress, och på att människor upplever att de tillslut far illa. Boka talare från Speakers&Friends, de har ett brett utbud av föreläsare och många av dem är just specialiserade på hälsa, stress och time management.

Att lära sig hantera stress

Känner du igen känslan av att ligga sömnlös? Kanske är du, precis som många andra, benägen att få ångest av tillståndet och nästan trigga igång dig själv? Det här är ett vardagligt men målande exempel som många kan känna igen sig i. Att gå på en föreläsning om stress brukar vara bra i jobbsammanhang, eftersom man då enklare kan prata om fenomenet och se hur man kan göra för att lära sig hantera sina känslor när de börjar snurra runt i huvudet på en – och generera mer stress.

” – Kom ihåg att du inte behöver vara allt för alla. Allting behöver heller inte ske just nu. För att ta sig an varje dag glad och hälsosam för att kunna hantera stress måste du vara ärlig mot dig själv om hur dina prioriteringar ser ut.” Expressen

Inte bara vi vuxna är drabbade av stress. Många unga känner stress inför sina skolprestationer och känner sig osäkra och ängsliga inför om de kommer klara av skolan och kunna göra karriär. Hela samhället måste bli bättre på att hantera stress, men för det krävs det träning och de rätta verktygen som en föreläsare kan ge en.