Övernatta på konferens?

Att gå på konferens förknippar många med idéstormar, möten och minglande. Det är ett forum för att utbyta olika tankar, visioner och strategier – antingen för en hel bransch eller kanske för ett enskilt företag. Att övernatta på konferensen ser många som ett extra plus: för småbarnsföräldern blir det till och med ett sätt att få sova igenom en hel natt. Var hittar man sådana övernattningsalternativ till konferensen?

Det är inte svårt att hitta ställen som förmedlar konferenser. Vi kan till exempel tipsa om Konferenspoolen AB som är ett ställe på nätet där du kan boka in ditt företag eller en bransch på en konferens. Leta efter logi och sök dig genom spännande erbjudanden: gör något nytt tillsammans och glöm inte att lägga ner lite extra kärlek på temabuildingaktiviterna!

Inspiration för konferens

Sitter man som bokningsansvarig för en konferens kan man klicka sig genom nätet för att hitta bra inspiration. Ofta brukar konferenserna komma i olika teman: kanske är det spa, hälsa och fitness som du föredrar? Eller kanske vill du toppa kvällen med en naturupplevelse? Kanske räcker det bara med att ni har rymliga lokaler, nära till logi och övernattning?

Här finns några olika konferenser som uppmärksammats i media – en strategi många använder för att nå ut med positiv publicitet. Ganska smart, tycker vi! Hitta inspiration i smålänningen.se eller i ett pressmeddelande från RFSU. Det här gäller enligt Skatteverket för avdrag vid logi och annat på konferensen, kolla gärna deras hemsida för aktuell information:

”En anställd som blir bjuden på en konferensresa eller studieresa beskattas oftast inte för värdet av resan. Det förutsätter att en större del av tiden används till konferens eller studier och inte till nöje och avkoppling.” Skatteverket